BudaBizimOlsun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BudaBizimOlsun

7/C'mizin Sitesi

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

LoneLyanqeL farkıyla (H) "Alıntı"

YazarMesaj
LonєLyAngєL*
Admin
LonєLyAngєL*

LoneLyanqeL farkıyla (H) "Alıntı" Empty
MesajKonu: LoneLyanqeL farkıyla (H) "Alıntı"   LoneLyanqeL farkıyla (H) "Alıntı" EmptyCuma Nis. 03, 2009 8:59 pm

Bir şaire sormuşlar Neden artık içmiyorsun diye ! Şair cevap vermiş.Uğruna içilecek aşk kalmadı da ondan demiş.

Öyle bir cümlesin ki nokta koyamıyorum (:

Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında eğer beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında !

Tüm günüm sana şiir yazmakla geçiyor sevgili.Tüm günüm seni düşünmekle..Tek tek çevriliyor yapraklar kitaplarda…Tek tek ölüyor insanlar..Alacakaranlık basıyor geceleri…Kapkaranlık oluyor sen olmayınca geceler ve ben çok üşüyorum 

İnanç bir tarladır hedefi olanların sürdüğü,gülmek bir mükafattır ağlayan gözlerin gördüğü ve madalya bir taraftır ! İyi ve kötünün körlüğü !

Kör olsun gözlerin sevdiğim..Benımkileri çoktan kör ettin 

Yıllar geçtikçe sıradan mı olacaksın ? Yoksa yenilmeyip zamana sewdqm qbı mı kalacaksın?

Adilik ruhuna yerleşmiş sökemiyorum

Hiç ßiseyı Değılde Gittiğin Gunden Beri Tek Seni Özledim =)

Bugunlerı yasayamazken yarınları anlattın bana hıc dusunmeden.

>.< Kablım coktan ıflas etti.

Keşke noktalama işaretleri kadar insaflı olsaydı parantez içine sığdırmaya çalıştığımız hayat;
''Tırnak içine alınmış hayatlarımız olsaydı''
yaşamı virgülle uzatabilseydik,
ve üç nokta koyabilseydik tüm sevgilerin önüne...

LoneLyanqeL farkıyla (H) "Alıntı"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» AngeLove Farkıyla ;]
» LoneLyangeL Farkıyla ;]
» Berk Farkıyla:)